Wie is Sompex?

Sompex is een Duits bedrijf dat decoratieve verlichting, meubels en woonaccessoires produceert en verkoopt. Zij staan bekend om hun moderne en innovatieve ontwerpen en bieden een breed scala aan producten voor zowel binnen als buiten.

Sompex tafellamp:
Een sompex tafellamp is een lamp die speciaal is ontworpen om op een tafel te plaatsen. Het is een decoratief object dat licht kan geven in een bepaald gebied, zoals een woonkamer of slaapkamer. De lampen van Sompex zijn bekend om hun moderne en elegante ontwerpen en worden vaak gebruikt om de sfeer in een ruimte te verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren om aan de wensen van verschillende klanten te voldoen. Sompex heeft verschillende tafellampen:

Sompex Troll 2.0

Sompex Tubo


#SompexTroll #SompexTubo #SompexTafellamp #SompexVerlichting

Sompex is opgericht in 1975 door de Duitse ondernemer Hans-Jürgen Römer. Hij had altijd een passie voor verlichting en wilde zijn eigen merk creëren met innovatieve en stijlvolle verlichtingselementen.

Vanaf het begin was Sompex gefocust op het bieden van hoogwaardige en unieke verlichting aan consumenten. Ze begonnen met het produceren van tafellampen en vloerlampen en hebben zich later uitgebreid naar andere verlichtingselementen, zoals plafondlampen en buitenverlichting.

Sompex is altijd trouw gebleven aan hun missie om klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige verlichting die niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Dankzij hun gedrevenheid om continu te innoveren en te verbeteren, is Sompex uitgegroeid tot een van de leidende verlichtingsmerken in Duitsland en daarbuiten.

Tegenwoordig is Sompex nog steeds eigendom van de familie Römer en wordt het bedrijf gerund door de opvolger van Hans-Jürgen Römer. Ze blijven zich inzetten voor het creëren van hoogwaardige verlichtingselementen die passen bij de behoeften en wensen van hun klanten.