Wat is een fleslamp van Sompex?

Een fleslamp van Sompex is een decoratief verlichtingsobject dat bestaat uit een fles die leeg is van wijn, sterke drank, cola,…. De led lamp van sompex past in de fleshals en geeft een prachtig warm licht af, waardoor de fles tot leven komt. De fleslampen van Sompex zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, waardoor er voor elk interieur een passend exemplaar te vinden is. Voor elk interieur de juiste verlichting.

De fleslamp van Sompex geeft een unieke sfeer in de ruimte waarin het geplaatst wordt. De flessen zijn vaak voorzien van een decoratieve houder, waardoor de fleslamp op een stijlvolle manier op een tafel of plank geplaatst kan worden.

De fleslampen van Sompex zijn gemakkelijk te gebruiken en onderhouden. Ook is het mogelijk om de fleslampen te gebruiken met een dimmer, waardoor de helderheid van het licht naar wens aangepast kan worden.

Een fleslamp van Sompex een decoratief verlichtingsobject dat bestaat uit een fles waarmee een prachtig warm licht afgegeven wordt. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, gemakkelijk te gebruiken en onderhouden en kunnen een unieke sfeer in de ruimte creëren. Is ook een milieu vriendelijke manier om flessen te recycleren.